Financieringén draagvlak?

Vastgoed ontwikkelen samen met de crowd

Placetobe financiert de ontwikkeling van nieuw vastgoed en de herfinanciering van bestaand vastgoed. We maken alternatieve financiering mogelijk als aanvulling op, of ter vervanging van een bancaire lening, in de vorm van Crowdfunding. Dit biedt kansen om een grote groep investeerders te bereiken en direct een breder draagvlak voor je project te realiseren.

  Financieringsaanvraag

  Wilt u meteen een financiering aanvragen? Plaats uw aanvraag via onderstaande button.

  Financieringsaanvraag

   Starten én herfinancieren

   Heb je een vastgoedproject dat vernieuwend en duurzaam is? Of misschien meerdere woon- en werkvragen tegelijk beantwoord? Misschien is crowdfunding dan een goede manier om te financiering te regelen.

   Je kunt als projectontwikkelaar bij Placetobe terecht voor de bouw, lease, herfinanciering, aankoop, renovatie of (mede)financiering van gebouwen. Financiering kan bij ons vanaf € 50.000 tot maximaal 2,5 miljoen.

   Passende financieringsvormen

   Placetobe biedt twee soorten leningen. Samen kijken we welke financieringsvorm het beste past bij jouw situatie en de investeerders die je aan wilt spreken.

   1. Annuïtaire lening

   Betaal een vast bedrag aan rente en aflossing, per jaar. Een goede oplossing wanneer je geen verandering wilt in de betalingen die je doet op de lening en in het begin graag wat minder wilt afbetalen.

   2. Lineaire lening

   Betaal een vast bedrag aan aflossing en daarnaast de rente over de lening. Een relatief snelle aflossing met de zwaarste lasten aan het begin. Het totaal te betalen bedrag varieert steeds per periode omdat de rente iedere periode lager is.

   3. Bullet lening

   Betaal een vast bedrag aan rente per jaar. De aflossing vind plaats aan het einde van de looptijd.

   Daarnaast is vervroegd aflossen, en het aanbieden van incentives voor investeerders in overleg mogelijk

   Bekijk onze tarieven

   Flexibel aflossen in maximaal 10 jaar

   Placetobe zorgt ervoor dat de financiële afhandeling tot in de puntjes geregeld is. Je hebt als ondernemer verschillende mogelijkheden om af te lossen.

   Zo kun je kiezen om af te betalen per jaar. De momenten waarop aflossing en rente wordt betaald stellen we voor het aangaan van de lening vast, zodat zowel ontwikkelaar als investeerder weten waar ze aan toe zijn.

   De maximale looptijd van een lening bij Placetobe is 10 jaar. De looptijd wordt door de ondernemer in overleg met Placetobe vooraf vastgesteld. Aan het einde moet de lening volledig zijn terugbetaald. De betaling van rente en aflossing loopt via de stichting derdengelden van Placetobe.

   Het artikel is toegevoegd aan je winkelmand.

   Close